fbpx

Løft forretningen til det næste niveau

Har du brug for at styrke din kommunikation? Skal den professionaliseres? Eller skal du i gang med et konkret projekt?

 

Måske er du en lille virksomhed, der har brug for at integrere sociale medier og få indblik i, hvem jeres interessenter er? Hvem kommunikerer I med på den bedste måde? På hvilken platform, og hvordan skal I gøre det?

Måske er I en mellemstor virksomhed, der ønsker at professionalisere kommunikationen? Måske skal I have udarbejdet en kommunikationsstrategi for at flytte business, kendskab og omdømme til næste niveau?

Måske er I en større organisation, der er ved at drukne i drift – og ikke får afsat tid til at rykke på udviklingsprojekterne?

 

 

Der er hjælp på vej

Du er kommet til det helt rigtige sted, hvor der er hjælp at hente.

Jeg tilbyder at være en del af jeres organisation en fast dag hver uge, hvor jeg arbejder målrettet med at indfri jeres kommunikationsbehov. Det kan være I skal have styrket den interne og eksterne kommunikation, har brug for en målrettet presseindsats, klare budskaber på sociale medier, gentænke jeres kommunikationsstrategi, ønsker at arbejde med strategisk issues management eller noget helt femte? Jeg hjælper med at indfri den ønskede kommunikationsindsats i et tæt samarbejde med dig, det rette team, de relevante chefer og medarbejdere.

 

 

Det bedste fra to verdener

Der er mange fordele i en fast aftale. En løsning, der bidrager med det bedste fra begge sider af skrivebordet:

  • Jeg er ikke en intern medarbejder, der indgår i den daglige drift men en tæt tilkoblet ekstern konsulent, der holder fokus på opgaven. Opgaverne kan køre kontinuerligt
  • Det giver mulighed for 100 pct. fokus på fremdrift til en meget lavere pris.
  • Målrettet fokus på den ønskede kommunikationsindsats.
  • Topprofessionel kommunikationsrådgivning, sparring, coaching og handling.
  • Det sikrer, at viden bliver i organisationen frem for at forsvinde med en ekstern konsulent.
  • Løbende tilførsel af ny viden, indsigter, synergi og brugbare løsninger.

En målrettet løsning, der har fokus på jeres kommunikationsindsatser og derfor lettere kan flyttet jeres business til next level.

"Søs Hansen har været en fuldstændig uvurderlig kommunikationsrådgiver for mig igennem det sidste år, hvor vi har samarbejdet om min strategiske kommunikation. Hun formår med sit skarpe blik at se de udfordringer, som ikke er synlige for én selv og stille de relevante spørgsmål der skal til, for at du udvikler dig"

- Helga Theilgaard

En kommunikationschef i huset – en dag om ugen gør en kæmpe forskel

Helga Theilgaard har i mere end 10 år været selvstændig fotograf. Forretningen gik egentlig ok i flere år, men Helga havde en drøm om, at får forretningen til at vokse – både i forhold til kunder og omsætning. Det krævede større synlighed, struktur og retning på kommunikationen. Der var behov for en langsigtet kommunikationsindsats – kommunikationen skulle tænkes strategisk.

Helga og jeg indgik et samarbejde, hvor jeg det sidste års tid har sparret, rådgivet og været med på sidelinjen. Via målrettet workshops har vi talt os ind på, hvad det er Helga egentlig gerne vil. Alle værdierne, idéer, tanker og fortællinger, er kogt ned til en kommunikationsstrategi og kommunikationsplan, en markedsføringsplan og en SoMe-handlingsplan. En gang om måneden går vi planerne igennem, afstemmer – så vi sikrer, at de mål, der er sat, bliver udført. For at opretholde fremdriften og energien kan Helga ringe til mig når som helst, hvis der opstår problemer. Jeg kan alt efter behov hjælpe med sparring, redaktionelt gennemsyn, en artikel skal skrives eller andet, der er vigtigt for at holde forretningen på sporet.

 

"Søs Hansen har et sikkert greb om processen og et skarpt blik for, hvordan din personlighed bliver sat i spil i din kommunikation. Med hendes top professionelle tilgang til sit fag og hendes imødekommende og dynamiske væsen er du sikker på, at der bliver skabt fremdrift i din virksomhed, hvis du samarbejder med hende"

- Helga Theilgaard

Fokus på dig og din forretning

Tillid og tilstedeværelse er vigtige parameter i et tæt samarbejde som rådgiver. For Helga har det været vigtigt at få hjælp og rådgivning, når der har været behov for det. Vores aftale ser derfor således ud:

 

  • Mulighed for løbende rådgivning, sparring, handling og (frem)drift.
  • Fast, erfaren og fleksibel kommunikationsrådgiver, der kan drive strategier, idéer og projekter frem.
  • Vi aftaler og afstemmer de opgaver, som skal løses – og jeg løser dem. Det kan være alt fra idé- og udviklingsopgaver, strategier, workshops, facilitering, undervisning, events, oplæg, pressehåndtering, medietræning, udarbejdelse og udførelse af handlingsplaner, SoMe opdateringer, fotografering – til daglig drift – eller hvad behovet er.
  • 24 timers support, rådgivning, sparring eller hjælp på en af de dage, hvor jeg ikke er i huset. Ring – så løser vi det. Det kan fx være, der er brug for pressehåndtering, en journalist ringer, en pressemeddelelse skal skrives, en SoMe-opdatering mangler, rådgivning eller sparring på en udfordring etc. – så kontakt mig.

 

Alt i alt minimum 30 timers kommunikations-, -rådgivning og -opgaveløsning pr. måned. fordelt på fire dag. En dag + support.

Vil du høre mere om en fast aftale?

Hvis du synes aftalen lyder interessant så kontakt mig på mobil 26 67 67 67 eller send mig en mail [email protected] så kan vi starte med en kop kaffe.