fbpx

Direktører, chefer, iværksættere og små selvstændige | Personlig og fortrolig sparring

Bliv et helt menneske. Få hjælp til konkrete og ukonkrete problemstillinger. Betragt mig som din fortrolige rådgiver, sparringspartner, personlige assistent etc.

Jeg har kunder, hvor jeg tilbyder: 

  • Samtaler, sparring og udarbejdelse af konkret materiale (hvis det er aktuelt) fx i rollen som chef i forhold til dig selv, teamet og ledelsen, om krydspres, prioritering af opgaver etc.

 

  • Hjælp til at komme videre til fx et nyt job. Det kan være svært at finde tid og energi til at søge et nyt job i en travl hverdag. Jeg hjælper med at skrive materiale, holde øje med jobs, præsentationer, jobopslag og retter CV etc. Så du kan sætte handling bag dine tanker. Med det du ikke selv har tid til i din travle hverdag.

 

  • Hjælp og samtaler til fx at flytte din forretning til det næste niveau. Vi aftaler konkrete handlinger, der sætter skub i drømmene. Jeg skriver strategioplæg, hjælper med kommunikation og markedsføring skriver konkret opslag til SoMe, sikrer presseomtale etc. så du kan komme ud over rampen.

OM CASEN

KUNDER: Direktører, chefer, iværksættere og små selvstændige.

HVORFOR: Ikke kun snak. Jeg hjælper dig med at nå de mål, du sætter dig. 

Du får personlig rådgivning og sparring som hjælper dig med at blive klogere på dig selv, få nye indsigter og komme videre i livet med det, du vil have mere af i dit liv og i din hverdag. Jeg hjælper helt konkret med at researche, skrive tekster, ansøgninger, cv etc. Jeg er din rådgiver, coach, Personlige assistent etc. 

HVORDAN: Vi aftaler en møderække og et ønsket udbytte.

HVAD: Samtaler, konkrete planer og handlinger for at komme videre. Jeg hjælper med at få skrevet ansøgning, udarbejde præsentationer, tilbud etc.