fbpx

Business Ballerup

Ballerup Kommune ønskede at styrke positionen som en af landets førende erhvervskommuner. Der skulle skabes et bedre omdømme, kommunikationen skulle professionaliseres og dialogen med virksomhederne skulle forbedres. Der blev igangsat en proces, som involverede interne og eksterne aktører. Og der blev udviklet en brandplatform, et værdisæt, en kernefortælling samt budskaber – som baggrund for den videre interne og eksterne kommunikation.

Som kommunikationschef i Ballerup Kommune var jeg ansvarlig for de interne forandringsprocesser, udvikling og implementering af en brandplatform, en kernefortælling, visuel identitet samt den interne forankring.

OM CASEN

CASE: Ballerup Kommune

HVORFOR: Styrke Ballerups image og omdømme som en stor erhvervsvenlig kommune.

HVORDAN: Forandringsledelse, interne forandringer, medarbejder involvering, projektledelse, kernefortælling, værdisæt, navnetræk og test, visuel identitet, kampagne, branding, kommunikationsstrategi og -plan, implementering.

HVAD: Kernefortælling, værdisæt, kampagne, kommunikationsstrategi- og plan samt brandplatform: “Vi skaber rammer for udvikling”.

VISUEL IDENTITET: Fie Sahl Kreutzfeldt.