fbpx

Jeg hjælper med at sætte retning, udvikle, facilitere og eksekvere
– og følger med hele vejen.

Intern og ekstern kommunikation

Jeg har særlig erfaring med strategiopgaver, projektledelse og facilitering af store forandringsprojekter, udviklings- og identitets-projekter for offentlige organisationer med høj grad af inddragelse af medarbejdere, borgere, kunder og professionelle aktører.

Jeg arbejder på tværs af medier og skriver alt fra undervisningsmateriale, tekster til socialemedier, pressemeddelelser og strategioplæg etc.


”Den måde som Søs greb hele processen an har været meget professionelt og inspirerende
- og det har været med til at strukturere alle vores tanker og lave kobling mellem den overordnede strategi og kommunikationsstrategien”.


- Pernille S. Christensen, 
Project and Marketing Manager, inQvation.

Faglig rådgivning og sparring

Jeg rådgiver direktører og topchefer i kommunikationsfaglige spørgsmål.
Det er alt fra strategiske beslutninger, krise- og pressehåndtering til krydspres, lederskab og udarbejdelse af konkret materiale for at lette en travl hverdag.

Jeg har god erfaring i at være 'ghostwriter/producent' for chefer, som ønsker rådgivning, sparring og færdig produceret materiale klar til præsentation i teamet eller i bestyrelsen.

"Det er fantastisk at have din præsentation og drejebog der gør det muligt at starte processen med det samme og køre derudaf".

”Det er et super materiale, du har lavet som gør det let at tage fat og præsentere planerne for teamet og organisationen – en stor hjælp - tak!”

- Michael Kreutzfeldt, kommunikationschef Børne- og Ungdomsforvaltningen.

Kommunikationschef på deltid

En dag om ugen gør en kæmpe forskel. For nogle kunder er det værdifuldt at have en kommunikationschef tilknyttet på deltid.

Jeg hjælper store og små kunder med at strukturere og professionalisere kommunikationen i organisationen med konkrete og målrettet løsninger - en til to dage om ugen."Søs har været en fuldstændig uvurderlig kommunikationsrådgiver for mig igennem det sidste år, hvor vi har samarbejdet om min strategiske kommunikation. Hun formår med sit skarpe blik at se de udfordringer, som ikke er synlige for én selv og stille de relevante spørgsmål der skal til, for at du udvikler dig".

- Fotograf Helga Theilgaard.

Jeg tilbyder

Ring, skriv, sms

Kig forbi, slå på tråden, skriv mig en mail eller send mig en sms.

Søs Hansen Kommunikation
Studiestræde 17A, 2. sal
1455 København K

+45 26 67 67 67
[email protected]