fbpx

Fotograf Helga Theilgaard | Hjælp til at løfte business til next level

Helga Theilgaard har været fotograf i mere end 10 år og er drevet af et ønske om at bruge fotografiet til at skabe dialog i samfundet. 

For at løfte forretningen til næste niveau var strategisk kommunikation en vigtig brik.

Jeg hjalp Helga med en kommunikationsstrategi, SoMe-strategi og en markedsføringsstrategi som centrale elementer til at understøtte en ny hjemmeside, markedsføring og styrke hvervning af nye kunder.

Derudover hjælper jeg løbende med redigering af tekster og rådgiver og sparrer om mål, opgaver, der skal hjælpe Helga med at holde fokus.

OM SAMARBEJDET

“Søs har været en fuldstændig uvurderlig kommunikationsrådgiver for mig igennem det sidste år, hvor vi har samarbejdet om min strategiske kommunikation. Hun formår med sit skarpe blik at se de udfordringer, som ikke er synlige for én selv og stille de relevante spørgsmål, der skal til, for at du udvikler dig”. 

 

“Søs har et sikkert greb om processen og et skarpt blik for, hvordan din personlighed bliver sat i spil i din kommunikation. Med hendes top professionelle tilgang til sit fag og hendes imødekommende og dynamiske væsen er du sikker på, at der bliver skabt fremdrift i din virksomhed, hvis du samarbejder med hende”.

 

– Fotograf Helga Theilgaard

OM CASEN

KUNDE: Fotograf Helga Theilgaard

HVORFOR: Styrke forretningen i vækst og omdømme.

HVORDAN: Workshops. Kernefortælling. SoMe-strategi. Kommunikationsstrategi. Kommunikationsplan. Markedsføringsstrategi. Koncept. Tekst. Redigering. Løbende rådgivning og sparring.

HVAD: Kommunikations- og markedsføringsstrategi og -plan, kernefortælling, SoMe-strategi.

 

https://www.helgatheilgaard.com